Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
15.09.2020
Uložení ostatků Dany Zátopkové ve Valašském Slavíně.
14.09.2020 V letošním roce, dne 13.03.2020, zemřela legenda našeho sportu, paní Dana Zátopková. Její ostatky budou v pátek 18.09.2020 uloženy ve Vala... číst celé
14.05.2018
Prohlášení o ochraně osobních údajů.
14.05.2018 Veškeré informace o registrovaných kontaktech jsou uchovávány v souladu s platnými předpisy ČR, zejména se zákonem o ochraně osobních údaj... číst celé
20.02.2019
Známkové novinky ČR na rok 2019 a 2020
20.02.2019 Známkové novinky v roce 2020 a 2021. Pro rychlou orientaci přidávám odkaz na stránky ČP, kde  najdete veškeré novinky známek,CDV,příl.tis... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Co je nového.

Informace o tom, co je nově přidáno na těchto stránkách. RYCHLÝ PŘEHLED:

 

Odkazy na novinky v sekci FAUNA-FLORA : 

Nové CDV s přítisky r.2021ZDE-2021

Nové CDV s přítisky r.2020 - ZDE-CDV-2020 

Nové R-nálepky  r.2020 - ZDE.

Nové R-nálepky r.2021- ZDE

Nové PL přítiskových známek r.2020 - ZDE-PL 2020

 

24.01.2021

Přidány nové známkové položky č.3341 - 3354, Nepál, SSSR, Maďarsko a další.

23.01.2021

Nová dopisnice s přítiskem - Den pavouků křižáků. Přidány položky č.3332 - 3340, karibská oblast, Korea DPR, Aitutaki .

15.01.2021

Přidány položky č.3315 - 3331.  Hlavně Jersey a Guernsey.

10.01.2021

V nabídce známek přidány položky č.3298 - 3314. Převážně malé anglické ostrovy.

05.01.2021

Informace o nových přítiskových R-nálepkách OsFaFl v roce 2021. Na stejném místě je povídání o letošní prvé R-nálepce a jejich  problémech. Přidány položky č.3291 - 3297, převážnjě SR.

29.12.2020

Na úvodní straně webu si můžete přečíst dva nové článečky a to "Povídání na leden" a něco o nové aktivitě ČP.

28.12.2020

Vloženy položky č.3286 - 3290, Srbsko příroda a ČR PTR 16. V rubrice INFO+Kdo je kdo přidán článek o ZOO v Bělehradě. Přímý odkaz :  ZOO Bělehrad.

18.12.2020

Přidány položky č.3273 - 3285. DDR, Lotyšsko, sestavy příroda atd. Taky vyšly nové CDV s přítisky-tesaříci a velká obálka se stejným tématem.

16.12.2020

Konečně dokončen článek o ZZ Kapsko (Cape of good Hope).

15.12.2020

V sekci Fauna Flora jsou přidány informace o dalších CDV s přítisky. Na titulní straně webu si máte možnost přečíst krásné vánoční povídání od Václava Zieglera.

11.12.2020

Pravděpodobně poslední letošní známky s přítisky na kuponech, PL - tesaříci.

09.12.2020

V rubrice ZZ - známkové země, se blíží k závěru článek o Kapsku - CAPE OF GOOD HOPE. Zároveň s ním budou k dispozici i albové listy. Ukázky najdete přímo v uvedeném článku.

05.12.2020

V hlavním nabídkovém řádku v sekci FF+ZZ+OH je v oddíle ZZ (známkové země) přidán prvý ze série článků o starých státech a územích na jihu Afriky. Dnes je to článek o Stellalandu.

03.12.2020

Přidány položky č. 3262 - 3272. Např. Micronésie-č.3269.

02.12.2020

Dnes přidáme pár informací. Vyšel nový TL s přítisky na kuponech (čeští vědci) a v rubrice R-nálepky najdete přehled toho, co bude na pošt.přepážkách v měsíci prosinci.

26.11.2020

V sekci FAUNA-FLORA najdete další novinky a to TL s přítisky na kuponech - Sopky a vulkány a dále novou obálku s přítiskem k týdnu ochrany orangutanů.

25.11.2020

Nové položky známek č. 3248 - 3257. Převážně Britské a Franc.kolonie.

20.11.2020

Přidány nové položky známek č.3241-3247. Srbsko, Alžír atd.

19.11.2020

OsFaFl - dlouhá obálka s přítisky , nové známky s přítisky na kuponech (vše k památce prof.Kvačka).

16.11.2020

V sekci Fauna-Flora přibyl další nový TL s přítisky na kuponech - pravěcí chobotnatci. A v téže sekci, ale v rubrice obálky s přítisky, byla zařazena nabídka nového výrobku - velká obálka s přítisky.

12.11.2020

Přidány položky č.3236-3240.

05.11.2020

V nabídce známkových zemí (FF+ZZ+OH) přibyl článek o Rhodesii.V nabídce TL s přítisky na kuponech je taky novinka - koza hnědá domácí.

02.11.2020

Nové položky známek č. 3227-3235. Např.Borneo, Rhodesie, Kypr atd.

01.11.2020

Přidány 3 nové PL s přítisky na kuponech - vydání OsFaFl.  Jsou to "Ptáci ČR", "Vyhynulé ryby" a "Králík-český strakáč".  Najdete v sekci Fauna-Flora  -  přítisky na kuponech.

31.10.2020

Přidány další nové R-nálepky a položky známek č. 3227-3230 (Borneo, Rhodesie).

28.10.2020

V hlavním nabídkovém řádku, v rubrice INFO, najdete článek a informace ve 170.výročí založení pošty v Rožnově p.Rad.

24.10.2020

Přidány položky č. 3213 - 3226, převážně Španělské kolonie, Severní Rhodesie.

23.10.2020

V sekci FaFl, v rubrice "známky s přítisky na kuponech", byl vydán další TL k výročí obory Vřísek-koza bezoárová.

22.10.2020

V sekci "Kdo je kdo" je článek o RNDr.Vojenu Ložkovi DrSc. Na uctění jeho památky jsou taky vydány od sekce FaFl příležitostné CDV, COB, známky s přítiskem a R-nálepka. Vše najdete v patřičných rubrikách.

20.10.2020

Další položky známek č.3187 - 3204 - 3212. Převážně státy ex SSSR, Austrálie,  atd.

18.10.2020

Přidány položky Jižní Afriky č. 3183-3186.

17.10.2020

Byly vydány FDC k přítiskovým známkám  plži. Přidány nové pložky č.3170 - 3182, převážně Rakousko, Turecko, Kypr  atd.

14.10.2020

Nové R-nálepky v měsíci říjnu - OsFaFl.

11.10.2020

V nabídce známek jsou nové položky č.3156 - 3169. Rakousko, Austrálie, sestavy svět.

10.10.2020

OsFaFl vydává nové známky s přítisky na kuponech, CM. Vše najdete v sekci Fauna-Flora.

08.10.2020

Byly vydány nové PL s přítisky - B.Roezler,cestovatel. V nabídce známek přibyly položky č.3152-55.

01.10.2020

V sekci OsFaFl přidáno několik nových přítiskových dopisnic. Dále přidány položky č.3138 - 3151.

30.09.2020

Přidány položky č.3124 - 3136.

29.09.2020

V rubrice "Kdo je kdo" je přidán článek o J.V.Danešovi (geograf,cestovatel,spisovatel).

26.09.2020

A další zajímavé CDV s přítisky. OPět najdete v sekci OsFaFl,  Dále nové položky Maďarska č. 3116-23.

25.09.2020

Opět přibyly nové CDV s přítisky. A taky další položky č.3104-3115 (převážně Japonsko a Maďarsko).

24.09.2020

Vloženy další položky č.3082 - 3103.

23.09.2020

Informace o dalších příležitostných R-nálepkách ze sekce Fauna-Flora. A taky další článek, tentokrát o Debreczenu.

22.09.2020

Vloženy nabídky č.3071-81, Maďarsko, Jugoslávie, Kuba,Andora. Přibyl další článek, tentokrát o Baranyi.

20.09.2020

Další nové položky v Maďarsku č. 3041 - 3070.V nabídce albových listů (horní nabídkový řádek - Albové listy) přidána informace o listech na Maďarské okup.známky-Arad, Temešvár atd. A k tomu ještě ukázky nových R-nálepek OsFaFl.

19.09.2020

Přibyly nové položky  v nabídce známek č. 3023 - 3040

18.09.2020

A opět další článek - tentokrát ZZ Temešvár. Večer budou nahrávány nové položky Maďarska

17.09.2020

Další článek na téma maďarských přetiskových vydání z roku 1919 - Bánát,Bácska. Přidány nové položky č. 3017-3022.

16.09.2020

V rubrice INFO byl vložen článek  ARAD-francouzská okupace.

14.09.2020

A dnes jsem vložil další článek pojednávajícím o Szegedínském vydání. Opět v rubrice INFO.Od zítřka taky začíná podzimní slevová akce na mnoho položek. Bližší info na titulní straně !!!

13.09.2020

Vyšel prvý článek ze série článků o přetiskových známkách Maďarska z let 1919-1921. Zde je odkaz.

12.09.2020

Nové CDV s přítisky - OsFaFl.

04.09.2020

Nové R-nálepky s přítiskem  v měsíci září. Přibyly taky nové dopisnice s přítisky ke Dni supů a kondorů.

02.09.2020

Další nově přidané položky č.3000 - 3016. D.Reich,Anglie, B.A.T. a další. Taky další nová R-nálepka - RNDr Josef Šedivý.

30.08.2020

Vloženy položky č.2990 - 2999.

28.08.2020

Přidány další položky Rumunska a Francie, č.2977 - 2989.

25.08.2020

Přidány další položky Rumunska, č. 2954 - 2976.

24.08.2020

Stránky spuštěny v novém provedení. Vloženy položky 2946 - 53.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 


  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Spolupracujeme:

Info kontakty :

FILATELIE MIX - HOBBY

Jan Strakoš    Vlčovice 98

74221 Kopřivnice   ČR

Tel.: 604 580 592

Email :filatelie.mix@seznam.cz

Email :strakos.jan.vlcovice@seznam.cz

Číslo účtu : 293594841 / 0300

Nejvyhledávanější zboží :

Témata FAUNA a FLORA

ČSR I + II

Revoluční a válečné přetisky

Katalogy, monografie

Levné sestavy Afriky a Karibiku

Kontakty :
Logo
FILATELIE MIX - HOBBY
Jan Strakoš
Jan Strakoš
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.