Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Informace o tom, co je nově přidáno na těchto stránkách. RYCHLÝ PŘEHLED:POZOR !! Mnoho položek je přidáváno přímo do jednotlivých kategorií - zde je vždy jen pár ukázek !!

21.07.2019

Přidány položky známek pod čísly 2001 - 2016. jedná se o několik sestav na téma příroda a dále známky SSSR, Moldávie,Bulharska.

18.07.2019

Položky č.1982 až 1985. Sestavy známek s tématem příroda.

17.07.2019

Vloženy další položky na téma příroda a to č. 1986 - 2000. Jsou v tom známky SSSR, Kuba, BUlharsko, Rumunsko, Polsko, Mongolsko.

16.07.2019

Přidány položky 1968 - 1973. Příroda, ČSR II, atd. Přidány další položky a to čísla 1974-1981. Všechno se jedná o položky příroda.

11.07.2019

Přidány položky ČSR II a Rumunska.

07.07.2019

Na titulní straně a v sekci FF+ZZ+OH byly vloženy informace a článek o letošních známkách z vydání EUROPA na téma ptáci.

05.07.2019

Přidány položky ČSR I + II.

04.07.2019

V sekci FF+ZZ+OH přidána informace o nové R-nálepce vydané OsFaFl.

01.07.2019

Přidány zajímavé položky starých aršíků Maďarska, Argentina, sestavy známek na téma příroda.

30.06.2019

Přidány položky protektorátu, Lichtensteinska a menší sestavy Afriky, ČSR II a motýlů.

27.06.2019

Přidány položky D.Reich , R-U,  Maďarsko-umění.

23.06.2019

Na titulní straně přidán článek s několika filatelistickými  novinkami z Asie.

12.06.2019

Po dlouhé době opět něco přidávám. V patřičných rubrikách najdete nově přidané položky Holand.Indie,Rumunska, Maďarska,Bulharska, Kuby.

16.05.2019

Opět přidány položky s tématem příroda. Hledejte Tanzánii, Madagaskar,Kambodža, Mongolsko, státy ExSSSR, Fiji.

15.05.2019

Přidáno větší množství známkových položek - většina téma příroda. Např.Mongolsko, Maďarsko,Rumunsko,Kambodža, Tanzanie,Tuva, Korea, Abcházie,státy exSSSR, Moldávie, Bělorusko, Guinea.

12.05.2019

Přidán větší počet položek známek, např. Rusko, státy ExSSSR, Čína, státy Afriky,Venda,Ceylon, Anglie atd.

10.05.2019

V patřičných rubrikách přidány nové položky známek Indonésie, Vánoční ostrovy, Kuba, SSSR, Špan.Guinea.

09.05.2019

V hlavním nabídkovém řádku v sekci FF+ZZ+OH najdete připravované novinky otisků VS -rubrika OH.

08.05.2019

V hlavním nabídkovém řádku v rubrice FF+ZZ+OH přidány nové dopisnice s přítisky a R-nálepky z OS Fauna-Flora.Z filatelie pěkná sestava Španělské Sahary a IFNI,sestava Rumunsko-umění a dále malá sestava na téma vlaky.

06.05.2019

V nabídce známek přidáno pár položek D.Reich, Saargebie,Rakousko, Maďarsko a sestava kolonií.

27.04.2019

Do patřičných rubrik vloženy položky Maďarska, Polska, Jugoslávie,DDR, protektorát a další.

22.04.2019

Přidán větší počet  piočet položek Rakouska.

18.04.2019

V nabídce známek přidány položky Švýcarska, Srbsko, Jugoslávie, ČSR 9 + II, D.Reich, Severní Korea a sestava známek s tématem majáky.

13.04.2019

V patřičných kolonkách přidány položky známek D.Reich, Brit.Antarkt.Teritorium - BAT., mnoho položek Faerských ostrovů-Foroyar,známky států ExSSSR, Kuba, Samoa,Paraguay, Ekvador.

Zároveň oznamuji, že jsme v nabídkách materiálu ze sekce FaFl (poslední položka nabídky hlavního menu) začali vkládat položky a již si je zde můžete objednávat.

12.04.2019

V hlavním nabídkovém řádku v rubrice FF+ZZ+OH přidán článek o Zulsku. Na titulní straně webu krátké povídání o jednom přetisku z roku 1938. V patřičných rubrikách přidány položky DPR Korea, Guyana, Švýcarska a větší  čistá sestava známek ČSR II -č.1732.

08.04.2019

V nabídce FILATELIE v rubrice ČSR II. přidány další položky.

07.04.2019

Přidány položky známek v rubrikách Kanada, Brazílie,Paraguay,SSSR,ČSR II, a dalších.

01.04.2019

V nabídce známek Kanady přidány nové položky.

29.03.2019

V hlavní nabídce v rubrice FF+ZZ+OH v sekci Fauna-Flora zveřejněny nové CDV s příl.přítisky.Přidány položky Mexika, Panamy, Nikaragui.

28.03.2019

Přidány nové položky známek Singapuru, Holandská Indie, Britská Guiana, Siam, Thajsko,Severní Vietnam.

24.03.2019

V hlavní nabídce v sekci FF+ZZ+OH, v rubrice Fauna-Flora, přidána II.letošní subskripce a krátká informace o činnosti této sekce na letošním jarním Sběrateli.

22.03.2019

V patřičných rubrikách přidány položky států Blízkého východu (Sharjah, Oman atd), Maďarsko, Bulharsko. V rubrice" Menší sestavy, sbírky" přidána sestava Maďarska, Mongolsko + příroda, D.Reich + svět.

08.03.2019

V příslušných rubrikách v nabídce známek vloženy další položky SSSR, Maďarska, Skandinávie, Slovenska a v aukční nabídce sestava známek na téma umění.

07.03.2019

Do rubriky FF+ZZ+OH přidány nové CDV s přítisky - Fauna-Flora.   Odkaz - CDV s přítisky.

01.03.2019

Ukončení ankety o etice ve sběratelství a vloženi ankety nové.

24.02.2019

Přidány nové položky fauny a flory - Vatikán, Barbuda, Luxemburk, Brazilie atd.V hlavní nabídce FF+ZZ+OH v rubrice zajímavé článkypřidán článek o známkách k Sv.Valentýnu.

22.02.2019

V nabídce známek vloženy nové položky D,Reich, DDR, Burundi, Švýcarska,Rakouska, Kanady, Mongolska.

20.02.2019

V pravém sloupci v Novinkách vytvořeny rubriky pro novinky vlastních známek a pro známkové novinky na rok 2019.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




 



Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Jan Strakoš……………..., se sídlem Vlčovice………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů