Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Informace o tom, co je nově přidáno na těchto stránkách. RYCHLÝ PŘEHLED:POZOR !! Mnoho položek je přidáváno přímo do jednotlivých kategorií - zde je vždy jen pár ukázek !!

24.03.2019

V hlavní nabídce v sekci FF+ZZ+OH, v rubrice Fauna-Flora, přidána II.letošní subskripce a krátká informace o činnosti této sekce na letošním jarním Sběrateli.

22.03.2019

V patřičných rubrikách přidány položky států Blízkého východu (Sharjah, Oman atd), Maďarsko, Bulharsko. V rubrice" Menší sestavy, sbírky" přidána sestava Maďarska, Mongolsko + příroda, D.Reich + svět.

08.03.2019

V příslušných rubrikách v nabídce známek vloženy další položky SSSR, Maďarska, Skandinávie, Slovenska a v aukční nabídce sestava známek na téma umění.

07.03.2019

Do rubriky FF+ZZ+OH přidány nové CDV s přítisky - Fauna-Flora.   Odkaz - CDV s přítisky.

01.03.2019

Ukončení ankety o etice ve sběratelství a vloženi ankety nové.

24.02.2019

Přidány nové položky fauny a flory - Vatikán, Barbuda, Luxemburk, Brazilie atd.V hlavní nabídce FF+ZZ+OH v rubrice zajímavé článkypřidán článek o známkách k Sv.Valentýnu.

22.02.2019

V nabídce známek vloženy nové položky D,Reich, DDR, Burundi, Švýcarska,Rakouska, Kanady, Mongolska.

20.02.2019

V pravém sloupci v Novinkách vytvořeny rubriky pro novinky vlastních známek a pro známkové novinky na rok 2019.

19.02.2019

V sekci FF+ZZ+OH v rubrice Fauna-Flora vložen katalog známek s tématikou BROUCI.

17.02.2019

V nabídce známek přidány položky Polska, Belgie, ČR.

15.02.2019

V hlavní nabídce v rubrice FF+ZZ+OH umístěn článek pro sběratele fauny - Jasoň červenooký. V nabídce albových listů přidáno Maďarsko do roku 1950 včetně.

14.02.2019

V hlavní nabídce "Alba + balíčky" je přidána kompletní sada albových listů na staroitalské státy.

13.02.2019

V hlavním nabídkovém řádku v Rubrice FF+ZZ+OH v kategorii Fauna-Flora jsou přidány nové organizační informace k této sekci, odkaz na stránky ČP o nových R-nálepkách a ukázka nových CDV s přítisky vydané OS FaFl.

09.02.2019

V hlavní nabídce v sekci FF+ZZ v oddělení FF vloženy nové informace ze sekce Fauna - Flora a prvá subskripce, nabídka materiálu. Na titulní straně jsou dány propozice k březnové burze v Rožnově p.Rad.

04.02.2019

Přidáno několik položek Papua N.Guinea, Finska a Maďarska.

29.01.2019

V hlavním nabídkovém řádku v rubrice "Kdo je kdo + Info" v oddělení Nejcennější známky světa, je přidán článek o známce USA - tzv.smuteční Harding. Doporučuji přečíst.

23.01.2019

V rubrice Skandinávie přidány položky Foroya.

20.01.2019

Přidány položky Papua Nová Guinea a ČSR II.

15.01.2019

Přidána sestava Japonska a mincovní COB Isle of Man.

14.01.2019

V sekci FF+ZZ+OH přidán článek v oddělení prehistorie.V patřičných rubrikách nabídky filatelie přidány položky  Uruguay, Bangladéš, Maďarsko,Rumunsko, DPR Korea.

13.01.2019

V sekci FF - mineralogie, přidán článek o aršíku z Peru.

11.01.2019

V příslušných rubrikách přidány položky SSSR, Rusko,Belgie,Itálie, D.Reich, Rakousko. V rubrice aukční položky dána sbírka zápalkových nálepek a sestava poštovních zálepek.

08.01.2019

Přidány novinky v sekci FF+ZZ+OH.

05.01.2019

Přidány nějaké položky EPIRUS, DPR Korea, Israel, Mongolsko.

31.12.2018

V hlavním nabídkovém řádku v rubrice FF+ZZ+OH přidán článek zamýšlející se nad budoucností organizace WWF.

22.12.2018

Pravý sloupec "NOVINKY" - aktuality z posledního letošního čísla Merkur Revue.

19.12.2018

Přidány položky SSSR, Finsko, Berlín.

18.12.2018

Zprávy, články a novinky ze sekce FAUNA-FLORA jsou nově přidány i do hlavního nabídkového řádku. Rubrika je označena FF+ZZ+OH.Nové články o hadech Balkánu a o vydaných dopisnicích s přítisky k výročí J.Vágnera.

16.12.2018

V pravém sloupci v NOVINKÁCH je přidáno vyhodnocení minulé ankety o oblíbenosti různých témat a dále nová anketa o etice ve sběratelství. K této anketě se vztahuje nový článek umístěný v hlavním nabídkovém řádku na BLOGU. Před zodpovězením anketní otázky si článek přečtěte. Těším se na hojnou účast v anketě a na Vaše názory.

09.12.2018

Na úvodní stránce v pravém sloupci, doplněny poslední letošní novinky  známek ČR. V rubrice Inzerce+odkazy najdete nový odkaz na zajímavé stránky "Známky s příběhem".

06.12.2018

Na titulní straně je přidána informace o obnovení odborné sekce FAUNA-FLORA.

04.12.2018

Na titulní straně najdete odkaz na povídání o filatelii natočené ve spolupráci s KT Kopřivnice. Dále přidána menší sestava protektorátu a sestava známek na téma flora.

03.12.2018

V rubrice v pravém sloupci "Novinky vl.známek 2018" přidány známky prezidenta E.Háchy.

29.11.2018

Přidáno pár položek Norfolku (Oceánie), Polska, Maďarska.

17.11.2018

V nabídce článkůo ZZ přidána MODENA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




 



Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Jan Strakoš……………..., se sídlem Vlčovice………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů